Header image

Kaartverkoop concerten Dorpskerk Ruurlo geopend

RUURLO - In de onlangs ingrijpend vernieuwde Dorpskerk in Ruurlo wordt in de drie weken tussen 19 september en 9 oktober een veelheid aan activiteiten georganiseerd. Tijdens deze Dorpskerk Openingsweken kan men onder meer naar een groot aantal concerten, veelal gratis. Voor de concerten die niet gratis zijn bestaat de mogelijkheid om nu al de kaarten te bestellen.

 

 

Door dat nu al te doen, is men verzekerd van een plaats, wat vooral belangrijk is bij concerten waarvoor veel belangstelling wordt verwacht. Bovendien zijn de kaarten in de voorverkoop ook nog eens goedkoper.

 

 

Op 22 september geven Noortje van Middelkoop en Harm Hoeve een concert op panfluit en orgel. Het belooft een bijzondere muzikale avond te worden dankzij de professionaliteit van beide musici met deze niet vaak gehoorde combinatie van instrumenten.

Op zaterdagavond 29 september geven Elly & Rikkert Zuiderveld een concert. Zij hebben grote bekendheid verworven met hun kinderliedjes, maar hebben ook hun sporen verdiend met andersoortige liederen. Het concert in Ruurlo is primair bestemd voor volwassenen.

 

 

Wie meer van tangomuziek houdt, kan op zaterdagavond 29 september terecht in het Kulturhus in Ruurlo. De KunstKring Ruurlo biedt de mogelijkheid om de tango te (leren) dansen onder leiding van Corine & Dave Mateman. Aansluitend geeft het trio Tango por Tres een concert met oude en hedendaagse tangomuziek.

 

 

Op zondagmiddag 30 september geven Jan Vayne en Irene Venderbosch een concert op vleugel. Voor die vleugel wordt op dit moment nog hard gespaard, maar één ding is zeker: tijdens de Openingsweken staat er een prachtige vleugel in de Dorpskerk. De twee pianisten mogen we wel uitersten noemen. Irene noemt haar bijdrage ‘verzwegen muziek’. Jan staat bekend om zijn improvisaties en expressieve optredens.

 

Voor Elly & Rikkert kunnen de kaarten alleen online worden besteld via www.zingenindekerk.nl. Voor de andere concerten zijn de kaarten online te bestellen via www.kunstkringruurlo.nl/kaartverkoop. Er zijn ook kaarten te koop bij Everwennink, Leeuwerikstraat (t/o Coop supermarkt) en Groot Jebbink Bloemen, Dorpsstraat 57, Ruurlo. Meer informatie over al deze concerten is te vinden op www.kunstkringruurlo.nl en op www.pknruurlobarchem.nl. Op de laatste site staan ook de andere activiteiten tijdens de Dorpskerk Openingsweken.

 Ander nieuws