Header image

Cabaretshow van Niet Schieten in theater DRU Cultuurfabriek

ULFT - Cabaretiers Arend Edel en Maarten Hennis plukken in de herfst van hun leven het frisse groene blaadje Esmee van Kampen uit Gouda. Een blaadje om van te houden, om mee te pronken en misschien om hun eigen gebreken mee te maskeren. Maar het blaadje blijkt een eigen willetje te hebben met een niet te temperen energie. De mannen worden met een enorme dosis humor ongenadig bij de ballen gepakt en geconfronteerd met hun midlife. Maar ook de twijfeldertiger Esmee krijgt het flink voor haar kiezen.

Op vrijdag 1 februari brengt cabaretgroep Niet Schieten de voorstelling 'Tijd voor een Trio' in het theater van de DRU Cultuurfabriek. Een kwetsbaar, herkenbaar en vooral een hilarisch cabaretprogramma over leeftijdsconflicten, afhankelijkheid en persoonlijke crisissen.

Informatie
De voorstelling Tijd voor een trio door Niet Schieten vindt plaats op vrijdag 1 februari om 20:00 uur in de Rabobankzaal van de DRU Cultuurfabriek. Kaarten zijn voor
€ 19,00 (inclusief consumptie en garderobe) verkrijgbaar aan de receptie van de DRU Cultuurfabriek (Hutteweg 24, Ulft) of via telefoonnummer 0315 – 714358. Ook zijn ze te bestellen via de website www.drucultuurfabriek.nl.

Foto: Jaap ReedijkAnder nieuws