Header image

Golflessen en toernooien voor iedereen tijdens open golfdag

WINTERSWIJK - HENXEL - Ieder voorjaar organiseert de Golf & Country Club Winterswijk een open golfdag. Naast de onervaren golfers worden ook de ervaren golfers uitgedaagd. De open golfdag zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 21 april: Wie neemt u mee?

Programma
Voor beide groepen zijn er aparte programma’s samengesteld. Mensen die nog geen kennis gemaakt hebben met golf óf weinig ervaring hebben kunnen op 2 momenten in de middag (start om 13:00 en 14:00 uur) deelnemen aan een gratis les met naderhand indien gewenst een gratis gezelligheidstoernooi.

Golfers met handicap 54 tot 36 kunnen lessen om 11:00 uur en de les voor golfers met handicap 36 en lager start om 11:45. Om 13:00 uur start de eerste flight van de Open Dag Cup waar men voor € 10,- aan kan deelnemen.

Na afloop van de open dag is de prijsuitreiking van zowel het gezelligheidstoernooi en de Open Dag Cup. Vooraf aanmelden via www.golfclubwinterswijk.nl is gewenst.

Overig aanbod en aanbiedingen
Naast deze lessen en spelen op de golfbaan worden er de gehele dag demonstraties gegeven, zijn er kinderactiviteiten (waaronder een springkussen), kunt u deelnemen aan rondleidingen en wordt er uitleg gegeven over het golfspel en de golfclub. Ook krijgt u bij aanmelding tijdens de open golfdag een gratis consumptie. Meldt u zich aan als lid, dan maakt u 2 maanden gratis gebruik van alle faciliteiten.

Bezoek voor meer informatie en aanmelden voor de activiteiten www.golfclubwinterswijk.nl. Hopelijk tot ziens op 21 april!Ander nieuws