Header image

Decorploeg WMT zoekt mensen met twee rechterhanden

WINTERSWIJK - De decorploeg bouwt al decennia de meest uiteenlopende, grootse en wonderschone decors voor alle divisies van het Winterswijks Muziek Theater.  Elke zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur wordt er fanatiek gebouwd. Momenteel wordt gewerkt aan het decor van the musical “Catch me if you can’ van het WMT.

 

De decorploeg bestaat niet alleen uit leden van de verschillende divisies, maar ook uit een aantal fanatieke bouwers met hart voor theater. Vincent Witteveen: “Onze decorploeg bouwt niet alleen het decor voor het WMT, maar ook de decors voor de voorstellingen van Classic WM en Harlekijn. Dat willen we ook de komende jaren graag blijven doen en daar kunnen we zeker wel wat hulp bij gebruiken. We zoeken mensen die ervaring hebben met het bouwen van grote en complexe constructies en verstand hebben van gereedschap, maar ook mensen die willen helpen met schilderen.”

 

Flexibel decor
Op dit moment wordt hard gewerkt aan het decor van de Broadway Musical ‘Catch me if you can’. “Deze musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Frank William Abagnale Junior die jarenlang zijn papieren vervalst en zich uitgeeft als piloot, arts en advocaat totdat hij wordt opgepakt door de FBI. Het decor moet flexibel zijn en tijdens de voorstelling snel om te bouwen zijn in een luchthaven, ziekenhuis, rechtbank en het hoofdkantoor van de FBI. Lijkt het je leuk om ons daarbij te helpen, dan ben je van harte welkom om op zaterdagmorgen tussen 9.00 en 12.00 uur langs te komen bij onze decorhal aan de Koningsweg 12b of meld je aan door een mail te sturen naar info@winmt.nl”, aldus Vincent.

 

Kaartverkoop
‘Catch me if you can’ is te zien van donderdag 23 t/m zondag 26 november. Kaarten kosten €33,50 (inclusief garderobe en pauzedrankje) en zijn te koop via 0543-519285 of www.theaterdestorm.nl

 

De decorploeg kan wel wat extra hulp gebruiken bij het bouwen van de decors voor WMT, Classic WM en Harlekijn.

Foto: Jan NekkersAnder nieuws