Header image

Brandweer Winterswijk zoekt nieuwe talenten

WINTERSWIJK - Het materieel van de brandweerpost Winterswijk is helemaal up to date. Om ook de komende jaren op gewenste sterkte te blijven, kunnen wij nieuwe talenten gebruiken. Durf jij het aan, om samen met nog een aantal andere collega’s in te stappen en daar waar nodig is de helpende hand te bieden?

 

Momenteel hebben wij een aantal vacatures binnen de brandweerpost Winterswijk. Ben je minimaal 18 jaar oud, gezond, heb je wat over voor een ander, ben je flexibel, collegiaal, sportief aangelegd en beschik je over doorzettingsvermogen, dan ben jij wellicht geschikt als nieuwe collega. Brandweerlieden volgen een gedegen opleiding en ontvangen een vergoeding voor uitrukuren en het volgen van opleidingen en oefeningen.

 

Dat je in Winterswijk dient te wonen staat buiten kijf. Het is ook wenselijk dat je in Winterswijk werkzaam bent maar dit is niet verplicht. In dit laatste geval dient je werkgever er wel mee in te stemmen dat je het werk tijdelijk verlaat voor de brandweer als het nodig is.

 

Interesse?
Kijk dan nu voor meer informatie op www.vnog.nl. Daar vind je ook een filmpje en een sollicitatieformulier. Je kunt ook een bericht sturen naar postwinterswijk@vnog.nl of even binnenlopen op een van onze speciale inloopavonden op 4 en 11 september Europark 16 in Winterswijk vanaf 19.15 uur. In september/oktober  2017 vinden de selectiegesprekken plaats.

 Ander nieuws