Header image

Wandeltocht “Dwars deur Zuwent”

ZIEUWENT - Op zondag 6 mei, de eerste zondag in mei, organiseert stichting Fratsen weer de jaarlijkse wandeltocht. De mensen kunnen via routes met vier verschillende afstanden weer genieten van het vroege voorjaarsgroen langs de kerkenpaden en andere mooie plekken rond Zieuwent, richting Lievelde.
Vanaf 8.00 uur kunnen de eerste wandelaars voor de langste afstand al starten vanaf ’t Witte Paard, aan het prachtige dorpsplein, midden in het dorp. Voor geoefende wandelaars zijn er drie afstanden: 12, 18 of 24 kilometer. Voor de minder geoefende wandelaars en voor gezinnen met kinderen is er dit jaar een puzzelwandeling georganiseerd.

De lengte van deze gezinswandeling bedraagt ongeveer 6 kilometer en voert langs de kerkenpaden in de nabijheid van Zieuwent. Al met het belooft het weer een mooie wandeldag te worden met volop gelegenheid om ook even te gaan zitten en met elkaar een kop koffie o.i.d. te drinken. Hiervoor is zowel vooraf als na afloop plek bij het Witte Paard op het terras of in de zaal. Verder is er voor de drie langere afstanden een pauze op een mooie locatie.  Voor meer informatie kunt u terecht op de site: www.stichtingfratsen.nlAnder nieuws