Header image

Marianum houdt Open Podium en Open huis op 1 april

GROENLO - Na de voltooiing van het hernieuwde gebouw aan de Deken Hooijmansingel 1 in Groenlo is er een eind gekomen aan de bouwprojecten bij Scholengemeenschap Marianum. Marianum beschikt nu over de meest moderne goed geoutilleerde gebouwen op de locaties in Groenlo en Lichtenvoorde, en dat wil de school met de bewoners van de gemeente Oost Gelre en omstreken vieren.

Op zaterdag 1 april is het gebouw in Groenlo tussen 10.00 uur en 17.00 uur te bezichtigen. Daarnaast vinden er op drie podia optredens plaats van diverse bands en koren, zoals de Rainbowband, Popkoor Friends en het Gemengd Koor uit Lichtenvoorde, de Midwinterhoorngroep, Vivace en Music4kids uit Lievelde, koor NOIR en de Medeklinkers uit Zieuwent, het Achterhoeks Bachkoor, Orgue de Barbarie, InterNos en Vocal Group Miss-Sonance uit Groenlo.

Rector Jan Put van Scholengemeenschap Marianum wordt 64 jaar en stopt per 1 april met zijn werkzaamheden. Put oogt geen 64, is ook jong van geest en zeer toegankelijk. Het gaat goed met zijn school maar Put, inwoner van Hengevelde, vindt 1 april een mooie datum om te stoppen. Ook zijn voorgangers gebruikten deze datum als wisseling van de wacht.

Interview met dhr. Put - Rector van Scholengemeenschap Marianum
Ander nieuws