Header image

Little Steve & the Big Beat bij Grolse Jazz

GROENLO - Ze speelden al vaker in Groenlo en komen er graag. Altijd verassend goed en nooit een kopie van een vorig optreden. Zondag 15 april vanaf 16.00 uur bij Grolsch Brouwhuys De Lange Gang in Groenlo.

Vurig gitaarspel, sterke vocalen, swingende saxofoons (tenor en bariton) en een strakke ritme sectie. Dat is Little Steve & the Big Beat. Binnen de 5 jaar dat ze bestaan hebben ze een behoorlijke naam opgebouwd in binnen en buitenland met optredens op b.v. Blues Peer (BE), Seven Nights To Blues (FR), Breda Jazz Festival (NL), Nuit Du Blues (FR) en North Sea Jazz Club (NL), bovendien ze zijn genomineerd voor diverse awards. Little Steve & the Big Beat is gebaseerd rondom het gitaarspel en de zang van Steven van der Nat. Debuut album ‘Another Man’ stond in Engeland in de top 3 van meest gedraaide albums (Independent Blues Broadcasters Association, Jan 2017).

De band bestaat naast Little Steve uit; Martijn 'Tinez' van Toor op sax (Tinez Roots Club) en Evert Hoedt (the Electrophonics) op tenor en bariton sax, Bird Stevens (the Big Four Quintet, Different Tacos) op bas gitaar en Jody van Ooijen (Qeaux Qeaux Joans, Rootbag) op drums.

Wees Welkom.Ander nieuws