Header image

Jong en oud fietst op Koningsdag in Harreveld

Harreveld - Het feestcomité in Harreveld organiseert op Koningsdag een gezellige fiets- en wandeltocht door de omgeving voor jong en oud. Na afloop is er een pannenkoekenbuffet bij zaal De Boer.

 

Er zijn routes van circa 14 en 28 kilometer. “Deelnemers kiezen zelf welke route ze wandelen of fietsen", licht voorzitter Jos Weikamp toe. "Op een gezellige pauzeplek is er koffie en thee en kunnen de kinderen spelen in de speeltuin”. Jong en oud kan meedoen aan de fietsroutes. De korte route is ook zeer geschikt voor gezinnen met kinderen.

 

Inschrijven kan op vrijdag 27 april tussen 9.30 en 10.00 uur bij café De Boer in Harreveld. De kosten zijn 5,- euro voor volwassenen en 2,50 euro voor kinderen. Liefhebbers voor het wandelen van de lange route kunnen mailen naar feestcomiteharreveld@gmail.com. Het feestcomité stuurt u de routebeschrijving zodat u al vroeg kunt gaan wandelen en op tijd bent voor de pannenkoeken.

 

"Iedereen is van harte welkom! We hopen op een grote deelname en mooi weer", aldus Jos “Voor kinderen hebben we nog een extra actie. We verloten een leuke prijs onder de kinderen die hun fiets versieren.”
Ander nieuws