Header image

Concert St. Willibrord On Stage in Lievelde

LIEVELDE - Op zaterdagavond 14 april geeft Harmonie St. Willibrord Lievelde een spetterend voorjaarsconcert: St. Willibrord On Stage. De harmonie treedt dit keer niet alleen op, maar samen met Achterhoeks zangtalent, band, koor Vivace en kinder- en herenkoor Lievelde. Het concert begint om 20:00 uur bij Megapret Lievelde. Kaarten zijn voor vijf euro zijn verkrijgbaar bij café De Barbier in Lievelde en aan de kassa. Basisschoolleerlingen hebben gratis toegang.

Het concert staat in het teken van 'gewoon goede muziek'. Met een repertoire dat varieert van rock, Nederlandstalig, klassiek, pop en soul. Denk aan 'gouwe ouwen' zoals onder andere hits van Van Halen, Alanis Morissette, Guns N Roses, André Hazes en Pink Floyd, maar ook rock van onze eigen Achterhoekse bodem: Normaal.

Laat u wegblazen met de meeslepende hit 'Laat me' en het Afrikaanse meesterwerk 'Baba Yetu'. Of haal uw hart op – in het kader van hoe fouter hoe beter – met een selectie van winnende songfestival nummers. maar ook de populaire hits uit de top 40 van Bruno Mars, Avicii, Katy Perry en Imagine Dragons. Dit zijn zomaar even een paar nummers die ten gehore worden gebracht.
Ander nieuws