Header image

Masterclass sterrenkunde door TalentScool Doetinchem

DOETINCHEM - Op 25 oktober en 3 november geeft TalentScool een geweldige masterclass over de ruimte. Wie wil ook weten hoeveel sterren er zijn, hoe groot het heelal is en waar planeten vandaan komen? Op deze en veel meer vragen gaat Pascal Bruil van TalentScool proberen antwoord te geven. TalentScool wil de leerlingen meenemen op een spectaculaire reis door het heelal. Het programma duur ongeveer een uur. Na afloop is er nog gelegenheid voor de leerlingen om vragen te stellen. De masterclass wordt georganiseerd door TalentScool (een samenwerking van Pascal PM Bruil en Manon Ruardij), Bibliotheek West-Achterhoek en het Amphion.

 

TalentScool wil heel graag dat alle kinderen kennis maken met wetenschap en techniek en geeft deze materclass gratis aan de basisscholen in Doetinchem. Alle basisscholen zijn benaderd en de  data voor de masterclasses zijn rond! Op woensdagochtend 25 oktober wordt er voor de onderbouw een leuke ochtend georganiseerd in de hal van ’t Brewinc. Op vrijdagochtend 3 november is dat voor de bovenbouw in het Amphion. 

 

Is jouw school nog niet benaderd dan hoef je natuurlijk  een telefoontje of mail niet af te wachten: via info@talentscool.nl kan je je school ook aanmelden. Wat ze dan graag willen weten, is hoeveel kinderen er per groep gaan komen. Op dit moment zijn er al 1000 aanmeldingen en moeten ze het in deze twee ochtenden (dus in max 4 voorstellingen) organiseren. Meld je dus snel aan, want VOL=VOL! Heb je verder nog vragen, mail dan even naar info@talentscool.nl. Oh ja, de ouders die mee komen, zijn van harte welkom. Zij kunnen plaatsnemen op het balkon. De kinderen en de leerkrachten kunnen plaatsnemen in de zaal. Ander nieuws