Header image

Bevrijdingsconcert Excelsior Gelselaar

GELSELAAR - Jeugd Excelsior organiseert een concert op bevrijdingsdag. Bevrijdingsdag is een dag om stil te staan bij het belang van de vrijheid die we hebben in Nederland.
Muziekvereniging Excelsior Gelselaar geeft aan deze nationale feestdag op eigen wijze invulling om deze vrijheid door te geven met een mooi bevrijdingsconcert. Dit wordt gehouden op zaterdagavond 5 mei in Sporthal de Benneker te Gelselaar.

De organisatie van deze bijzondere avond is in handen van de jeugdleden. Zij hebben in samenwerking met het bestuur een prachtig concert georganiseerd. De jeugd heeft met veel enthousiasme een verrassende mix samengesteld wat zorgt voor een gevarieerd programma. Van concertstukken met een historisch karakter zoals The Story van Anne Frank tot muziek van bevrijdingsfestivals zoals Happy, Nederpotpourri en Wat zou je doen. Alle muzikanten hebben met veel enthousiasme hard gewerkt om u een mooie avond te bezorgen. De optredens worden verzorgd door het Harmonieorkest, de Malletband en het Leerlingenorkest van Muziekvereniging Excelsior. Aanvang 19.30. De entree is €5,- . Kinderen t/m de basisschoolleeftijd hebben gratis toegang.Ander nieuws