Header image

Vijf tips voor in je herfstvakantie

ACHTERHOEK - De herfstvakantie staat op het punt van beginnen. Lekker een weekje vrij! Maar wat kun je gaan doen in die week? Wij hebben vijf tips op een rij gezet. (Overigens ook gewoon voor zij die moeten werken.) 

Nog even van de terrasjes genieten
De herfstvakantie begint zonnig! Aan het einde van dit weekend, en begin van de week hebben we temperaturen van zo’n 21 graden. Een goede reden om dus een hele boel terrasjes (vermoedelijk voor één van de laatste keren dit jaar) te bezoeken. 

Dekentje Netflix 
Zoals het hoort in Nederland blijven warme dagen niet voor lang. Vanaf vrijdag dalen de temperaturen weer naar zo’n 13 graden. Genoeg reden om eens lekker van de herfst te genieten zoals het hoort, met een dekentje op de bak Netflix kijken terwijl de regen op de ramen tikt. 

Je insta aanvullen
Herfstvakantie is niet voor niets in de herfst. Een goed moment om de blaadjes die van de bomen gevallen zijn eens mooi op de foto te zetten. Zorg dat je Instagram er herfstachtig uit ziet. 

Wordt barista
Bij de herfst, en ook de winter overigens, hoort hoe dan ook koffie! Duik eens zelf de keuken in om te experimenteren met verschillende soorten koffie’s. En met een beetje geluk wil het koffietentje bij jou om de hoek je wel een handje helpen. 

Bezoek een festival
Zondag veranderd Zutphen in een popwalhalla! Een mooie afsluiter van je vakantie wat ons betreft. Het festival trok vorig jaar veel bezoekers. Het aantal locaties werd toen verdubbeld, en het bezoekersaantal waarschijnlijk ook. Het unieke concept, van een reizend festival door Nederland, blijft populair in de Hanzestad. “We zijn super trots dat ook dit jaar Zutphen weer deelnemer is van dit landelijke en prominente pop event” aldus mede-organisator Hans Boersbroek eerder. De line-up is al voor een groot deel af. Maar volgens de organisatie komt er nog wat bij. Bekijk ’m hier

Geniet van je vrije week!

Door: mediapartner LokaalGelderlandAnder nieuws