Header image

Tribute aan Etta James & Joe Cocker in DRU Cultuurfabriek

ULFT - Maar liefst 22 muzikanten geven op zaterdag 28 oktober acte de présence in de theaterzaal van de DRU Cultuurfabriek. Onder de noemer ‘Etta James & Joe Cocker - The ultimate Experience’ brengen Floor Kraayvanger en Erik Hagelstein, beiden befaamde regionale coryfeeën met een grote staat van dienst, ieder op eigen wijze een eerbetoon aan hun muzikale voorbeelden.

The Etta James Experience
Floor Kraayvanger begon haar zangcarrière op 10-jarige leeftijd, in de kerk. Toen ze 17 was werd ze gevraagd in een soulband te komen zingen en dat wakkerde haar passie voor muziek en zang aan. Samen met trompettist Rob Key richtte ze ‘The Etta James Experience’ op, waarin haar passie voor de songs van deze vermaarde zangeres volop tot uiting komt. Haar 11-koppige band, met daarin onder meer vier blazers, staat garant voor een optreden vol swingende maar ook ontroerende muziek van Etta James.

The Ultimate Joe Cocker Tribute
Erik Hagelstein is de frontman van ‘Cry me a river - The ultimate Joe Cocker Tribute’. Erik zong in diverse bands - nog steeds - en was een van de leadzangers van de vermaarde Orginal sixties R&B and Soulshow. Erik was altijd al een groot fan van Joe Cocker en direct na het overlijden van zijn held besloot hij een tribute band samen te stellen. Met zijn eveneens 11-koppige Cocker tribute band vertolkt Erik op onnavolgbare wijze vele prachtige classics en minder bekende songs van zijn grote voorbeeld.

Informatie
Het theaterconcert Etta James & Joe Cocker – The Ultimate Experience vindt plaats op zaterdag 28 oktober om 20:00 uur in de Rabobankzaal van de DRU Cultuurfabriek. Kaarten zijn voor € 24,00 inclusief pauzeconsumptie en garderobe verkrijgbaar aan de receptie van de DRU Cultuurfabriek (Hutteweg 24, Ulft) of via telefoonnummer 0315 – 714358. Tevens zijn ze te bestellen via de website www.drucultuurfabriek.nl. Ander nieuws