Header image

“Lion” in Filmhuis DRU Cultuurfabriek in Ulft

ULFT - Het Filmhuis van de DRU Cultuurfabriek in Ulft presenteert op woensdag 8 november de Australisch/Brits/Amerikaanse dramafilm “Lion” uit 2016, geregisseerd door Garth Davis, met in de hoofdrollen Dev Patel, Rooney Mara, Nicole Kidman en David Wenham. Het scenario werd geschreven door Luke Davies en is gebaseerd op Saroo Brierleys boek A Long Way Home (2013).

 

 

Over de film:
Een 5-jarige Indiase jongen raakt verdwaald in de straten van Calcutta, duizenden kilometers van huis. Hij overleeft vele uitdagingen waarna hij door een stel in Australië wordt geadopteerd. 25 jaar later besluit hij op zoek te gaan naar zijn verloren familie.

 

De film ging op 10 september 2016 in première op het internationaal filmfestival van Toronto.

 

 

Het Filmhuis in Ulft heeft veel voordelen boven andere: goed bereikbaar, gratis en dichtbij parkeren, heerlijke stoelen (in de theaterzaal), digitale projectie en na afloop gezellig borrelen en nakletsen in het gezellige grand café Het Schaftlokaal.

 

“Lion” (vanaf 12 jaar), woensdag 8 november, 20.00-22.00 uur - Rabobankzaal DRU Cultuurfabriek, Ulft. Een kaartje kost € 6,-- en is verkrijgbaar aan de balie (de volledige programma flyer is hier ook te vinden) òf via de website www.drucultuurfabriek.nl.
Twee weken later, op woensdag 22 november, is de film “l’Odyssee” te zien.

 Ander nieuws