Header image

Prijzenregen voor Keurslager Gleis uit Aalten

AALTEN/ZWOLLE - Tijdens de Noordelijke Slagers Manifestatie, die vorige week gehouden werd, is Keurslager Gleis uit Aalten bekroond met maar liefst zeven gouden oorkondes, waarvan drie met ster. Boerenmetworst, Grilworst en de Rookworst grof.

 

In de rubriek Rookworstsoorten werd Slagerij Gleis zelfs uitgeroepen als kampioen. Daarmee is de deze rookworst de allerbeste die er landelijk te koop is. Een meer dan unieke prestatie. Bij de prijsuitreiking, die gepresenteerd werd door de bekende sportverslaggever Tom Egbers (tevens slagerszoon), bleek dat het halen van een gouden bekroning niet niks is. Zo let een deskundige jury niet alleen op de smaak, maar ook op de samenstelling, geur, consistentie en het uiterlijk van het product.

 

Producten van een perfecte kwaliteit, waar de jury dus niets op aan te merken heeft, krijgen een goud met ster bekroning. Overige topproducten worden bekroond met de beoordeling “goud”. Enkele honderden slagers, uit met name Noord-Nederland, kwamen bij elkaar in het Van der Valk te Zwolle om getuige te zijn van de feestelijke prijsuitreiking. De beste slagers vielen in de prijzen en werden door Tom Egbers en het bestuur van de NSM in het zonnetje gezet.Ander nieuws